06 108 971 21 lbuskens47@hotmail.com

Welkom beste lezer op mijn nieuwe blog. Voor mij een nieuw medium om je op de hoogte te houden van mijn activiteiten of om op een gemakkelijke manier met elkaar in contact te zijn.

Ook kun je hier je ervaringen met mij delen of andere mensen laten weten hoe je ervaringen zijn geweest.

Ik vind dit een mooi en transparant medium om anderen te laten weten wie ik ben en wat ik doe. En natuurlijk nodig ik iedereen van harte uit om op mijn blogs te reageren. Fijn dat je nu al aanwezig bent en dit leest.

 

Op woensdag 6 februari heb ik in Haps een gratis informatieavond over mindfulness en de mindfulness training gegeven. Deze bijeenkomst werd goed bezocht. De interactie binnen de groep zorgde voor veel herkenning waarom je een mindfulness training zou volgen (o.a. stress, slecht slapen, te druk). Ook waren er deelnemers die hun oefeningen weer wilden opfrissen om weer bewust met mindfulness aan de slag te gaan omdat het hen in het verleden veel gebracht had.

 

De nieuwe mindfulness training die 20 februari start is bijna vol. Echter op 8 mei start er weer een nieuwe groep op de woensdagavond.

 

Verder zal ik binnenkort hier een melding maken van de retraite die ik aan het organiseren ben voor het weekend van 5, 6 en 7 juli 2019. Op een schitterende locatie 3 dagen tijd voor jezelf nemen. Samen met een Yogadocent ben ik het programma aan het invullen. Jullie horen binnenkort meer !!

 

Mocht je nog willen deelnemen aan de training of wel belangstelling hebben maar de woensdagavond niet beschikbaar zijn, neem dan contact met me op. Dan kijk ik naar mogelijkheden.